Julbord 2020

Julbord 2020 - Inställda pga Covid-19

Nu är det hög tid att boka årets julbord. I slutet av november inleder vi julen på Kils Hotell & restaurang med vårt julbord, det första julbordet sedan familjen Blomquist tog över som nya ägare. Vi siktar på att göra vårt julbord till en tradition, fylld av värme, skratt och fantastisk julmat.

Julbord på Kils Hotell & Restaurang

En annorlunda jul

Att tillsammans med nära och kära gå på julbord med härliga bufféer och mängder av julmat är för många svenskar en årlig tradition, en tradition som ingen ska behöva vara utan den här julen heller trots rådande situation.
Även om närhet och värme är symboler för juletid så ser våra sittningar annorlunda ut, vi fyller nämligen inte lokalen till bristningsgränsen utan har ett tak på max 50 personer för att se till att skapa naturliga säkerhetsavstånd och en trygg upplevelse där även du som känner dig särskilt orolig skall få avnjuta ditt julbord hos oss. Att vi även följer Folkhälsomyndighetens råd och fortsätter med samma medvetna hygienrutiner som alltid är en självklarhet.

Vi kommer alla, såväl personal som gäst, tillsammans med god eftertänksamhet behöva verka för att skapa en säker miljö där vi tar ansvar för varandra och därmed skapa en tryggare julstämning.

Öppettider & priser

Julen är speciell för oss på Kils Hotell & Restaurang. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land – julbordet.

Våra sittningar

Årets julbord är inställda på grund av FHM:s nya restriktioner gällande Covid-19.

Övriga tider kan bokas för större sällskap efter överenskommelse. Bokning av samtliga julbord sker per telefon, 0554-106 66.

Våra priser

365 kronor per person. Barn 3-10 år äter för halva priset. Barn under 3 år äter gratis. Priset är inkl. moms.

Avbokningspolicy

Eftersom vi har begränsat antal sittplatser så måste vi vara strikta i våra avbokningsregler:

Vid avbokning upp till 7 dagar innan julbordet så avbokar ni kostnadsfritt.

Ni kan ändra antalet fram till 3 dagar innan, efter det så kommer vi fakturera Er 295:- per avbokad gäst.

Vid 24 timmar innan eller “no show” kommer vi att fakturera Er full betalning per gäst.

ALLERGISK? FRÅGA PERSONALEN OM INNEHÅLLET!

Slå oss en signal

Du når oss enkelt på telefon, 0554 - 106 66 Du kan också om du föredrar, använda något av nedanstående sätt att få tag på oss!

Skicka e-post till oss!

Använd dig av formuläret intill för att enkelt nå oss utan att behöva öppna ditt e-postprogram. Om du hellre vill skicka oss ett e-post så gör du det till info@kilshotell.com

Sväng förbi och träffa oss!

Vi finns tillgängliga på hotellet under vardagar, från strax innan 06.00 till sen eftermiddag.. Kom gärna förbi och hälsa på!