Restaurangen

RESTAURANGEN

Här njuter du av vällagad mat och ett generöst utbud av passande drycker i en varm och välkomnande atmosfär.

DAGENS LUNCH V. 44

Lunchinformation

Lunchen serveras måndag till fredag, 11:00 – 14:00
Pris: 99 kronor

Vi har också ett lunchkort som du laddar på med valfritt belopp, dock minst 500 kronor. Du använder sedan kortet när du betalar din lunch och får då automatiskt 10% rabatt – motsvarande var 10:e lunch gratis.

Lunchen bjuder på två varma rätter, hembakat bröd och vår stora salladsbuffé. Kaffe och dessert ingår självklart i priset!

Måndag 26/10
Gai Pad Med Ma Muang (Wokad kyckling med cashewnötter) serveras med jasminris
Ädelostgratinerad kotlett serveras med ugnsrostade örtpotatishalvor

Tisdag 27/10
Smörstekt panerad rödspättafilé serveras med citron, remouladsås och kokt potatis
Klassisk köttfärslimpa serveras med potatismos och gräddsås samt lingonsylt


Onsdag 28/10
Pasta Alfredo serveras toppad med nyriven parmesanost
Sötsur gryta med fläskkött, vitkål och grön chili serveras med ångkokt ris


Torsdag 29/10
Nattbakad karré serveras med rostade rotsaker och pepparsås
Lunchkorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis samt haricot verts

Fredag 30/10
Viltskavsgryta med kantareller serveras med potatismos och lingonsylt
Ugnsbakad laxsida serveras med rosépepparkräm och citronmarinerad fänkål

Våra tjänster

Minnesstund / Begravningskaffe

Minnesstunden är en viktig avslutning på begravningscermonin där man värdigt får samlas och samtala och minnas tillsammans med släkt och vänner. Vi ser till att det får en personlig prägel på arrangemanget med hembakt och mat efter ert önskemål.

Dop & Namngivningsceremoni

Att samla familj och vänner till en dopfika eller namngivningsceremoni är ett fint sätt att välkomna en ny familjemedlem till världen. Vi hjälper er att uppfylla de önskningar som kan finnas runt arrangemanget för att få den personliga prägel som just ni vill ha.

Bröllopsmiddag

Bröllopet och bröllopsmiddagen är en av livets största händelser. Hos oss på Kils Hotell & Restaurang har vi väldigt goda förutsättningar för att erbjuda en bröllopsmiddag med professionell service, förstklassig mat, utvalda viner och boende i ett paket.

Catering

Ska du hålla en fest hemma eller på jobbet och vill slippa stå i köket? Vi ordnar det, vi har ett stort antal buffémenyer att välja mellan.

Dagens lunch

Måndag till fredag, 11.00-14:00 serverar vi en god och vällagad lunch. Vi har höga ambitioner, både för din smakupplevelse och hur du blir bemött. Därför lägger vi extra stor vikt vid de råvaror vi arbetar med och väljer omsorgsfullt medarbetare till vårt team.

Vinprovningar & Vinmiddagar

Under fem år arbetade vi heltid inom vinimportörsbranschen i Stockholm och vi tar självklart med oss såväl vinprovningar som vinmiddagar till Kils Hotell & Restaurang. Vissa håller vi själva medan vissa gästas av internationella vin- & matprofiler.

ALLERGISK? FRÅGA PERSONALEN OM INNEHÅLLET!

Slå oss en signal

Du når oss enkelt på telefon, 0554 - 106 66 Du kan också om du föredrar, använda något av nedanstående sätt att få tag på oss!

Skicka e-post till oss!

Använd dig av formuläret intill för att enkelt nå oss utan att behöva öppna ditt e-postprogram. Om du hellre vill skicka oss ett e-post så gör du det till info@kilshotell.com

Sväng förbi och träffa oss!

Från och med mitten av augusti så finns vi på plats från tidig morgon till sen kväll, i princip alla dagar i veckan. Du är självfallet varmt välkommen att besöka oss när som helst!